Jobbird

Bewerbungstipps-de

Alle sollicitatietips die jij nodig hebt

Solliciteren, je kunt er niet omheen. Waarschijnlijk krijg je er in jouw loopbaan meerdere keren mee te maken. Je kunt dus vast wel wat goede sollicitatietips gebruiken, want makkelijk is het absoluut niet. Laten we eerlijk zijn, de een is beter in solliciteren dan de ander, maar iedereen ziet bij een sollicitatie wel ergens tegenop. Hoe schrijf je een sterke sollicitatiebrief? Hoe overtuig een werkgever tijdens een sollicitatiegesprek? En een top cv maken, hoe pak je dat nou het beste aan?

Deze, en vele andere vragen rondom solliciteren spoken vast door jouw hoofd. Gelukkig ben je op de juiste pagina van Jobbird beland, want hier vind je alle sollicitatietips die je maar nodig hebt. Lees je goed in als je beslagen ten ijs wilt komen. En geloof ons, nadat je deze sollicitatietips hebt doorgenomen is solliciteren een stuk gemakkelijker.

Wat wij aan sollicitatietips bieden

Onze sollicitatietips zijn letterlijk tips die je bij het solliciteren en alles dat daarbij komt kijken kunt gebruiken. Aan de ene kant dus praktisch: we proberen je zoveel mogelijk handvatten mee te geven die jou helpen bij het solliciteren. Aan de andere kant informatief: er komt bij solliciteren nou eenmaal meer kijken dan je denkt, dus in onze sollicitatietips vind je alle informatie die je nodig hebt.

Waar we het over gaan hebben? We leren je alles over een cv maken, een creatief cv, een motivatiebrief, het sollicitatiegesprek, een arbeidsvoorwaardengesprek, online solliciteren, solliciteren via LinkedIn, intern solliciteren, referenties, de aanbevelingsbrief en een getuigschrift. Een hele mond vol, maar wel stuk voor stuk sollicitatietips die jou in je carrière waarschijnlijk goed van pas komen.

Solliciteren maar

Heb je onze sollicitatietips goed doorgenomen? Dan ben je er helemaal klaar voor: kies een toffe vacature, werk je cv bij, schrijf een scherpe sollicitatiebrief en laat zien wat je in huis hebt tijdens het sollicitatiegesprek. Met onze sollicitatietips in je achterhoofd zul je zien dat jouw sollicitatie zeker een succes wordt. Voor je het weet is het raak en kun je aan de slag bij een bedrijf waar je razend enthousiast over bent. Dus, waar wacht je nog op?